o nas

FLORA the rocknrolla je družinsko podjetje, ki izdeluje ročno narejene pasje ovratnice, povodce in ostale dodatke za naše kosmate prijatelje.

Zgodba se je razvila iz pasje ljubezni in večne želje po kreativnosti. S podjetjem blushhandbags, kjer so nastajale ročno šivane usnjene torbe in od koder tudi izvira znanje o materialih in ročnem ter strojnim šivanjem. Zaradi večne želje po ustvarjalnosti, lepoti, in funkcionalnosti združeni v en produkt, smo se podali na novo pot. 

Ob prihodu novega družinskega kosmatinca, je Ana začela raziskovati nova obzorja v svetu dodatkov za hišne ljubljenčke in kmalu ugotovila, da primanjkuje izzdelkov, kjer sta moda in funkcionalnost združena v en sam izdelek. 

Barvna paleta pastelnih odtenkov.

material

biothane

Odločili smo se, da bomo namesto usnja uporabljali sintetični material z imenom Biothane. Je veliko bolj vzdržljiv, odporen na UV žarke, vodoodporen, prožen in s tem mnogo bolj primeren za naše ljubljenčke.

 

ovratnice

Prileganje ovratnice je za pse najpomembnejše. Ovratnica ne sme biti pretesna ali preveč ohlapna. Z uporabo pretesne ovratnice, psa dušite in se le ta ne počuti udobno. Ovratnica lahko otežuje ali ovira dihanje in lahko povzroča draženje kože. Pomembno je, da izberete ovratnico, ki se vašemu kužku lepo prilega. to naredite tako, da izmerite obseg vratu in pustite vsaj 2cm rezerve. Vsaka naša ovratnica je nastavljiva po dolžini s štirimi luknjicami, ki si sledijo na 2cm. Ko enkrat nastavite obseg vratu, enostavno zaprete ovratnico s safe lock zaponko.

nega

Nekaj nasvetov, kako skrbeti za naše izdelke, da bi trajali še dlje.

Ovratnice in povodci

Poop bag

Flora the rocknrolla pasja ovratnica dog collar biothane